16-04-06

over prutsen en een overvolle maag

Een halfuurke gepruts en het is ook gelukt om een IMU samen te steken. Nu nog hopen dat ze hem daar bij skynet er eens uitpikken om op de openingspagina te zetten ...

Vandaag voor de verandering eens paaseieren gaan rapen. Deze voormiddag hier thuis, deze middag bij oma en opa Sint-Denijs. Nadien gaan eten, gaan drinken (de één al wat meer dan de ander ...), naar de koers gekeken, en ondertussen al een tijdje terug thuis. Kids in bed, Stepke in de zetel, en Cube binnen 5' in de zetel. Eerst naar de Pappenheimers kijken, is trouwens net begonnen, nadien, in uitgesteld relais, naar CSI Miami, waar ze weer in één, twee, drie, ... een paar moorden gaan oplossen. Die gasten kunnen er toch iets van ...

Morgen staat er opnieuw een mountainbikerit op het programma. Hopelijk lukt het wat. Ben woensdagavond op de Kluisberg namelijk heel dom gevallen (ik bespaar jullie de feiten ) en heb mijn stuur in mijn ribben gekregen en bij het ademhalen, niezen, hoesten, ... doen ze nog altijd pijn.
Is morgen eentje in de richting van de Vlaams-Franse heuvelkes, nl. Zillebeke. Maar naar het schijnt zal het niet die richting uitgaan, maar wel richting Komen-Waasten. Geen nood, die heuvels daar staan binnen een paar weken wel op het programma, op 1 mei met de rit in Ieper, waar alle bergjes in de streek zullen aangedaan worden.

En nu ? Gaan kijken naar de Pappenheimers dus !

Cube

20:26 Gepost door Cube | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Heel mooie imu Ik kijk er naar uit hem te zien verschijnen op de startpagina. Ikzelf stuurde er een paar in maar de afmetingen waren niet juist. Nog een goede avond aan allen.

Gepost door: emmy | 16-04-06

*** dat heb je prachtig gedaan, mooie IMU !!!
nog een gezellige avond verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-04-06

De commentaren zijn gesloten.