28-04-06

over gyproc, jam en parels

Me heel de avond bezig gehouden met ons slaapkamer. Muren en plafond geplamuurd voor de eerste keer na het plaatsen van de gyproc. Het stak dus niet nauw ... de volgende keer zal het anders zijn. De muren en de plafond gladwrijven, en nadien als een wit manneke nog ne keer plamuren ... dan zal het fijner werk worden.

Er staan ook twee nieuwe uitstappen op ons programma. Ergens begin december (nog heel ver weg dus) een optreden van Wouter Deprez met zijn theatervoorstelling "War", in de theaterzaal van Zwevegem. 'k Wist zelfs niet dat ze die hadden in Zwevegem.

En hopelijk eind augustus een optreden van Pearl Jam in het Sportpaleis. Als we morgen tenminste kaarten kunnen bemachtigen. Een groep uit onze "jonge" jaren. Niet dat we al zou oud zijn, maar is toch al 15 jaar geleden schat ik dat ik de eerste keer van hen hoorde. Was, denk ik, toen ik nog op kot zat in Gent. Er zat daar ook een grote Pearl Jam - liefhebber op kot die niet anders kende dan Pearl Jam.
Maar het vel van de beer niet verkopen voordat ... je weet wel ... want morgen moeten we eerst nog binnenraken bij Goformusic en trachten die tickets te reserveren. En het zal waarschijnlijk weer niet zo evident zijn ... Vrees dat het weer een soepke zal zijn om er gewoon binnen te raken. Was bij Coldplay ook van dadde ... we zullen zien morgen.

En nu ? Op mijn leeg gat met ne Eristoff (of twee ...) in de zetel gaan zitten om naar de TV te zitten "gaaien" !

Cube

21:12 Gepost door Cube | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** veel succes morgen
en hopelijk lukt het !!!

Gepost door: Borriquito | 28-04-06

De commentaren zijn gesloten.