20-06-06

afgestudeerd in de kleuterschool !

Inderdaad, broeder Nick heeft het juist geraden, en om eerlijk te zijn Stepke ook ... Het is dus Bad Religion met "Broken", een punkrockband die al meegaat van het begin van de jaren '80.

Net meer dan een uur bezig geweest met mijne velo te kuisen en weer in orde te zetten voor morgen en dit weekend. Er was precies veel modder blijven aan plakken en aan alle kanten tussengekropen waar het niet moet tussen kruipen.

Vanavond ook naar de "uitzwaai" uit het kleuterklasje mogen gaan van Arthon. Ze speelden eerst (samen met het eerste leerjaar) een toneelke over kleuren. Na het toneelke was dan het "officiële moment" ... de uitreiking van de diploma's. Precies zoals ge zou afstuderen in het middelbaar. De directeur die alle kleuters apart naar voren riep om hun "diploma" van de kleuterschool op te halen. Alleen ... Arthon begon een beetje ongeduldig te worden naarmate de andere kleuters naar voren mochten gaan. De sukkelaar werd er als laatste uitgeloot om zijn diploma te halen. Morgenavond mag Cube het plaklint uithalen om zijn diploma in zijn slaapkamer aan de muur te hangen ...

22:07 Gepost door Cube | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-) zijn eerste diploma daar mag hij trots op zijn hé
goeie nacht, slaap lekker
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-06-06

De commentaren zijn gesloten.